Search This Blog

Thursday, 10 October 2013

Duit keluar Macam air...huhuuu


Assalamualaikum, holaaa holaaa holaaaaa. Hehehehe. Ermmmmm, lama dah tak update kan..biasalah kehidupan di universiti nie masa tak menentu. Terlalu bz dengan assignment yang melambak lambak tuh. Huuuuu. Arghhhhh..kadang kadang tension pun ada. Tapi itu semua cabaran yang harus ditempuhi. 3 tahun ??? Arghhhhhh...bisa bikin wa jadi gila.

Jauh di tempat orang, jauh dari family..arghhhhh, banyak sangat cabaran dan dugaan. Duit pun asyik keluar je nie, hurmmmm. Biasalah perempuan, tak reti nak berjimat. Tapi aku bukannya beli benda tak berfaedah, beli barang untuk menyumbat perut aku nie dari mati kelaparan wehhh. Hahahah. Duit PT pun lambat lagi nak masuk. Tapi alhamdulillah, permohonan pinjaman aku berjaya..tapi tak tahu lah amount nya berapa. Hmmmm. Hope cukuplah untuk menampung pengajian selama 3 tahun nie kan. InsyaAllah. Amin.

No comments:

Post a Comment